Ευκαιρίες Προβολής


  • website-title-gr


    Η ιστοσελίδα μας αποτελεί μία σημαντική πηγή πληροφόρησης για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα και την Σουηδία. Προωθεί στα μέλη του ουσιαστικές πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του. Είναι το βασικό σκαλοπάτι για την προβολή σας μέσω του δικτύου, προσελκύοντας πάνω από 2.500 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα. Διαφημιστείτε στην ιστοσελίδα μας και θα προβληθείτε σε ένα σημαντικό και εξειδικευμένο κοινό.

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • newsletter-title-gr


    Το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Ελληνοσουηδικού Εμπορικού Επιμελητηρίου αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας του επιμελητηρίου το οποίο αποστέλλεται χιλιάδες παραλήπτες. Περιλαμβάνει ενημερώσεις για όλες τις εκδηλώσεις, φωτογραφίες και κριτικές από παλιές εκδηλώσεις, την γνώμη και τα σχόλια του προέδρου καθώς και σημαντικά νέα από την Ελλάδα & την Σουηδία Κάθε μήνα, επίσης, αναδεικνύουμε ένα από τα μέλη ή τους χορηγούς μας, οι οποίοι παρουσιάζουν στοιχεία για την εταιρεία τους καθώς και τις ειδικές προσφορές τους. Ο χώρος ανάδειξης Μελώνδίνει την ευκαιρία σε κάποιον να προβληθεί και να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλου του δικτύου μας.

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εγγραφείτε στο Newsletter

Γίνετε μέλος!
Ενταχθείτε σήμερα στο Επιμελητήριο
Ενταχθείτε σήμερα στο Ελληνοσουηδικό Επιμελητήριο και γίνετε μέρος ενός ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου εταιρειών και ιδιωτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών και εμπορικών εξελίξεων. Από το 1991 αποτελούμε ένα από τα κορυφαία διμερή επιμελητήρια στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των μελών μας και με τη συμμετοχή σας μπορεί στο μέλλον να σας δοθεί μία νέα ευκαιρία. Μάθετε εδώ περισσότερα σχετικά με τα προνόμια που αποκτάτε με την εγγραφή σας ως μέλος. >>>

Ενημερωθείτε για τα
τελευταία νέα
Eγγραφείτε τώρα!
Το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Ελληνοσουηδικού  Επιμελητηρίου αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας του επιμελητηρίου το οποίο αποστέλλεται χιλιάδες παραλήπτες. Εγγραφείτε στο newsletter του Επιμελητηρίου και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Επιμελητηρίου και του δικτύου μας. Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προσεχείς εκδηλώσεις, ανασκόπηση προηγούμενων εκδηλώσεων, φωτογραφίες , τη γνώμη και τα σχόλια του προέδρου καθώς και σημαντικά νέα από την Ελλάδα & την Σουηδία. Μάθετε περισσότερα >>>

Εγγραφείτε στο Newsletter

Social Media

facebook
linkedin

Επικοινωνία

Καρνεάδου 9, 106 75 Αθήνα
Tel. +30 210 7289000
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Member of:

gold logo primary

logo hellenicchambersunion fin28072016